Hoeveel kost een sluitplan?

Een sluitplan wordt ook wel sleutelplan of toegangscontrole systeem genoemd. Het is een plan waarin wordt beschreven welk persoon toegang heeft tot welke deur. Vaak wordt een sluitplan gebruikt in bedrijven, maar ook zeker maken particulieren hier gebruik van. Wilt u een sluitplan opstellen en weet u niet hoe dit moet dan kunt u bij Haverkamp Deventer (webshop www.haverkampshop.nl) terecht voor hulp. Bovendien staat hier uitgebreid beschreven hoe u een sluitplan kunt opstellen en een voorbeeld is hier beschikbaar.

sluitplan - www.haverkampshop.n

Kies een cilinderkwaliteit voor het sluitplan

Belangrijk is om aan te geven welke kwaliteit u wenst. Zijn dit SKG2 cilinders of SKG3 cilinders (of wellicht een combinatie daarvan) en wilt u dat sleutels makkelijk bijgemaakt kunnen worden of moeilijk (certificaatsleutels)? U kunt ook een offerte opvragen en zo het verschil in prijs zien. Om een idee te geven wat een sluitplan ongeveer kost, ziet u hieronder een voorbeeld offerte met SKG3 cilinders (bestand tegen boren en kerntrekken!)

Pfaffenhain EA SKG3 cilinders:
– 6 dubbele cilinders 30/30mm: € 29,95 p.s. = € 179,70
– Toeslag sluitplan 6 x € 10,- = € 60,-
– 12 sleutels x € 5,95 = € 71,40
Totaal: € 311,10 incl. btw (peildatum 25-10-22).

Sluitplan met elektronische sloten

Een stapje verder gaan kan uiteraard ook met combinaties van deurautomaten (elektrische deuren), elektronische cilinders, zelfsluitende insteeksloten, codebedieningspanelen of wandlezers bij bijv. een centrale ingang. Een sluitplan hiervoor opstellen kan op dezelfde manier als bij mechanische cilindersloten, maar mocht u hulp nodig hebben dan kunt u het beste contact opnemen met de slotenspecialist Haverkamp Deventer voor het opstellen van een sluitplan met elektronische sloten.