Deurbeslag en meer, een mooi afgewerkt interieur 

Logo deurbeslag en meer

Wil je de inrichting van je huis opwaarderen? Wil je wat extra flair toevoegen aan je kantoor of winkelpui? Zoek dan niet verder dan Deurbeslag en Meer, de #1 specialist in binnendeurbeslag. Dit familiebedrijf voorziet mensen al meer dan 20 jaar van innovatieve en stijlvolle deuroplossingen!

Deurkruk

De selectie bij Deurbeslag en Meer

Deurbeslag en Meer biedt een scala aan producten die gegarandeerd een vleugje klasse toevoegen aan elke kamer. Hun selectie omvat alles van deurkrukken, sloten, scharnieren, deurknoppen, deurbellen en zelfs een nieuw binnendeurbeslag. Al hun producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, zodat je de perfecte match met je bestaande inrichting kunt vinden. Naast losse stukken bieden ze ook complete sets aan met alle benodigde onderdelen voor een naadloze installatie.

Bovenop hun ongelooflijke selectie biedt Deurbeslag en Meer ook een geweldige klantenservice. Ze bieden gratis overleg, zodat je deskundig advies kunt krijgen over welk type hardware het beste bij je behoeften past. Ze hebben ook een online winkel waarmee klanten gemakkelijk vanuit hun eigen huis kunnen winkelen. En als je ooit vragen hebt over installatie of garanties, is hun vriendelijke team altijd bereikbaar via telefoon of e-mail.

Meer voordelen

Bij binnendeuren zijn er meer voordelen dan alleen het uiterlijk. Het juiste deurbeslag kan het geluidsniveau in drukke ruimtes zoals kantoren of gangen helpen verminderen en een extra beveiligingslaag bieden voor belangrijke ruimtes zoals slaapkamers of badkamers. Het kan zelfs helpen de energie-efficiƫntie te verbeteren door tocht van externe bronnen zoals ramen of airconditioners te elimineren.

Al deze eigenschappen maken Deurbeslag en Meer de perfecte keuze als het gaat om het opwaarderen van de inrichting van je huis!

Het opwaarderen van het interieur van je huis hoeft geen zwaar werk te zijn – het kan leuk zijn! Met Deurbeslag en Meer’s selectie van prachtige producten in combinatie met hun uitstekende klantenservice is het vinden van de perfecte oplossing voor jouw behoeften eenvoudig! Dus waarom zou je ze vandaag niet eens proberen? Je weet nooit welke mogelijkheden er wachten als je de wereld van Deurbeslag en Meer ontsluit!